lajm

Takimi hapës i projektit HERAS

02/02/2018


Projekti HERAS i titulluar “Faktorët socio-ekonomik jetësor dhe gjenetik të ndërlidhur për ndryshimet moshore të humbjes së masës dhe funksionit muskulor (sarkopenia) te meshkujt dhe femrat mbi 60 vjeç ne Kosovë” filloi sot në UGJFA (02.02.2018) në takimin hapës mes partnerëve të projektit (Prof. Dr. Barbara Wessner dhe Ass. Arben Boshnjaku) dhe Prof. Dr. Shaban Buza.