Thirrje për mobilitete në Universitetin e Torinos

Thirrje për mobilitete në Universitetin e Torinos

Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” njofton se Universiteti i Torinos në Itali ka shpallur thirrjen për aplikim për programin e profesorëve akademikë në të gjitha fushat shkencore.

Universiteti i Gjakovës fton të gjithë profesorët dhe ekspertët e interesuar që të dorëzojnë aplikimet online në linkun: https://en.unito.it/call-visiting-professors

Për më shumë informacion mbi kriteret e aplikimit vizitoni linkun: https://en.unito.it/.../bando_vp_2020_2021_second_call... ose mund të kontaktoni direkt në adresën email: [email protected]

Afati për dorëzimin e aplikimeve është data 18 Nëntor ora 11:00.

 

tp-bottom