Me 15 Tetor fillon viti akademik për studentët e pranuar në vitin e parë

Me 15 Tetor fillon viti akademik për studentët e pranuar në vitin e parë

Universiteti i Gjakovës "Fehmi Agani" ju njofton se nga 15 Tetori fillon viti i ri akademik 2020/2021 për studentët e pranuar në vitin e parë.

Personelit akademik, studentëve dhe stafit administrativ UGJFA ju uron për suksese gjatë këtij viti akademik.

tp-bottom