Sot u shënua dita e parë e punëtorisë “Punëtoria trajnuese për metodologjitë e     mësimdhënies”

Sot u shënua dita e parë e punëtorisë “Punëtoria trajnuese për metodologjitë e mësimdhënies”

Sot u shënua dita e parë e punëtorisë “Punëtoria trajnuese për metodologjitë e mësimdhënies” paraprirëse e tri ditëve të planifikuara të mbahen. Punëtori kjo e zhvilluat në kuadër të projektit Erasmus+  të quajtur “DRIVE- Developing Research and Innovation Capacities in Albania and Kosovo.”
Punëtoria filloi  sipas axhendës në orën 9:00 dhe pjesëmarrës në të janë mësimdhënës nga: Universiteti POLIS;  Universiteti Europian i    Tiranës;  Universiteti Politeknik i Tiranës;  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”;   Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”; Kolegji Universum ndërsa online me këshillat e tyre janë partnerët nga universitetet e BE-së:  Universiteti Teknologjik i Hamburgut, Gjermani;  Universiteti Politeknik i Milanos, Itali; Universiteti Aalborg, Danimarkë. Po zhvillohen sesione online nga këta të fundit, me shumë interaktivitet nga të dy palët.
Axhenda e ditës përfundon në orën 16:30.

Fotot e lajmit

tp-bottom