14 KORRIKU, FESTA KOMBËTARE E FRANCËS

14 KORRIKU, FESTA KOMBËTARE E FRANCËS

Data 14 Korrik 1789 shënon festën kombëtare të Francës, që simbolizon triumfin e Revolucionit Francez mbi monarkinë dhe lidhet me marrjen e kështjellës së Bastijes.

Ambasadorja e Francës në Kosovë, H.E. Ms. Marie Christine Butel, ju fton të ndiqni gjatë gjithë ditës aktivitetet në rrjetet sociale të ambasadës dhe ju ofron një takim virtual në internet, në orën 18:00 duke klikuar në linkun më poshtë:


https://www.facebook.com/FranceauKosovo/

 

 

 

 

 

tp-bottom