Ngritet për 959 pozita më lartë Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë në renditjen botërore të universiteteve sipas webometrics.info

Ngritet për 959 pozita më lartë Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë në renditjen botërore të universiteteve sipas webometrics.info

Për katër muaj nën udhëheqjen e menaxhmentit të ri, Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë është ngritur në 959 pozita më lartë, respektivisht në pozitën 16741 (përditësimi Janar 2024) në renditjen botërore të universiteteve sipas webometrics.info. Ky lartësim ka ardhur si rezultat i punës së përbashkët të menaxhmentit me të gjithë stafin akademik dhe atë administrativ.

Rektori Bunjaku, potencon se menaxhmenti do të vazhdoj që me përkushtim maksimal të kontribuoj në të gjitha drejtimet për të përmirësuar çdo komponentë të institucionit.

 

tp-bottom