HERAS/Thirrje e hapur për aplikime për bursa për studime

HERAS/Thirrje e hapur për aplikime për bursa për studime

Universiteti “Fehmi Agani” Gjakovë njofton studentët se është hapur thirrja për aplikim për bursa. Ju njoftojmë në lidhje me thirrjen e hapur për bursa për studime të doktoratës dhe post-doc, nga projekti HERAS.

Krahasuar me dy thirrjet e kaluara, në këtë thirrje janë zgjeruar pak kriteret; p.sh. në rastin e PhD pranohen aplikimet nga të gjithë shtetasit e Kosovës, megjithëse prioritet do të ketë për kandidatët që janë të lidhur me ndonjë Institucion të Arsimit të Lartë (IAL) publik apo privat.

Ndërsa, për Post-Doc do të konsiderohen aplikimet e stafit nga IAL publike apo private.

Për informata më të hollësishme luteni të klikoni në dokumentin në vijim: HERAS_Guidelines_PhDPostDoc-Guidelines-Third-Call

 

tp-bottom