Panairi i punës 2022

Panairi i punës 2022

Nëse jeni student dhe jeni të interesuar për  punë apo punë praktike, atëherë ju ftojmë të merrni pjesë në „Panairin e Punës 2022“.

Ftohen të gjithë studentët e Universitetit „Fehmi Agani“ në Gjakovë, që të marrin pjesë në „Panairin e Punës 2022“ .

Panairi i punës mbahet më datë 28 Qershor 2022 (E Marte), në Sallën e Sporteve "Shani Nushi" në Gjakovë, duke filluar nga ora 09:00 – 16:00.

Panairi i Punës në Gjakove 2022 organizohet nga Komuna e Gjakovë në bashkëpunim me  Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve (MFPT), Agjencinë e Punësimit në Republikën e Kosovës dhe mbështetet nga Qeveria Gjermane përmes projektit të GIZ Kosova “Fit for Jobs”.

Për më tepër klikoni dhe shpërndaje link: https://ëëë.facebook.com/events/395305855875377?ref=neësfeed

 

tp-bottom