Ligjërata me Profesorin Steinbauer nga Universiteti i Gracit": „Historia e trishtë e fshatarit Helmbrecht i cili dëshironte të bëhej kalorës“

Ligjërata me Profesorin Steinbauer nga Universiteti i Gracit": „Historia e trishtë e fshatarit Helmbrecht i cili dëshironte të bëhej kalorës“

Me 24 maj 2022 në kuadër të ditëve të gjuhës gjermane, Qendra Didaktike për Përsosmëri në Mësimdhënie në kuadër të Universiteti „Fehmi Agani“ Gjakovë ka ftuar profesorin e letërsisë së vjetër gjermane Prof. Dr. Bernd Steinbauer nga Universiteti i Gracit të mbajë një ligjëratë për studentët e interesuar për letërsi dhe mësimdhënësit e gjuhës gjermane.

Fjalë rasti mbajti Rektori Prof. Asoc. Dr. Artan Nimani, i cili i shprehu mirëseardhje Profesorit Steinbauer, ndërsa  Prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte Prof. Asoc. Dr. Kimete Canaj bëri një hyrje të shkurtër për letërsinë gjermane në përgjithësi.

 

Fotot e lajmit

tp-bottom