Konkurs për ndarjen e bursave për studentët e Universitetit  "Fehmi Agani" në Gjakovë për vitin akademik 2021/2022

Konkurs për ndarjen e bursave për studentët e Universitetit "Fehmi Agani" në Gjakovë për vitin akademik 2021/2022

Konkursi

Aplikacioni

 

Studentët e Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani" të cilët kanë të drejtë aplikimi për bursë përveç dokumentacionit të kërkuar në konkurs duhet të aplikojnë edhe në SMU sipas procedurës si më poshtë:


1. Studentët qasen në SMU e tyre dhe duhet të klikojnë tek fusha TJERA - APLIKO PËR BURSË (shiko MANUALIN në faqe 33)

2. Klikoni butonin APLIKO

3. Pasi të hapet dritarja, tek "Apliko për bursë për vitin akademik" duhet të zgjedhet viti akademik 2020/2021, tipi i bursës: Bursa të ndara nga Universiteti dhe klikoni butonin APLIKO

4. Shfaqet njoftimi "Ju aplikuat me sukses" dhe tek butoni Raporti, shtypet raporti që keni aplikuar

5. Raportin e shtypur e bashkëngjitni me dokumentat tjera të kërkuara në konkurs

Fotot e lajmit

tp-bottom