Zhvillohet takim virtual me menaxhmentin e projektit STAND

Zhvillohet takim virtual me menaxhmentin e projektit STAND

Sot, me datë 04 qershor 2021, u mbajt takim në formë virtuale me menaxhmentin e projektit STAND.

Në takim u diskutua puna e deritanishme e projektit dhe u hartua plani i koordinimit ndërmjet pjesëmarrësve për punëtoritë e radhës që do të organizohen në datat e caktuara në të ardhmen e afërt.  

Kjo punëtori do të ofrojë njohuri dhe shpërdanjë informacionin e duhur drejt hapave që duhet të realizohen për arritjen e qëllimeve të projektit.

Fotot e lajmit

tp-bottom