Rektori Nimani nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me UPT

Rektori Nimani nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me UPT

Universiteti i Gjakovës "Fehmi Agani" dhe Universiteti Polis i Tiranës, sot nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në fushat me interes për të dy universitetet.

Marrëveshja u nënshkrua nga Rektori i Universitetit të Gjakovës  prof.ass.dr. Artan Nimani dhe Rektori i Universitetit Polis të Tiranës, prof.dr. Besnik Alija, në prani edhe të Ambasadorit të Republikës së Kosovës z. Nait Hasanit.

 

Fotot e lajmit

tp-bottom