Drejtori për politikë të jashtme në MPJ Z. Ukshini vizitoi UGJFA-në

Drejtori për politikë të jashtme në MPJ Z. Ukshini vizitoi UGJFA-në

Drejtori për politikë të jashtme pranë Ministrisë për punë të jashtme z. Ukshini vizitoi Universitetin e Gjakovës "Fehmi Agani" ku u prit në takim nga Rektori Nimani dhe Prorektorja për Çështje Mësimore Prof.Ass.Dr.  Vjollca Dibra.

Z. Ukshini mbeti i kënaqur me punën që po bën menaxhmenti i UGJFA - së, si dhe të dy palët u dakorduan për bashkëpunim reciprok.

Gjithashtu Z. Ukshini dhuroi disa libra për bibliotekën e Universitetit.

Fotot e lajmit

tp-bottom