UGJFA ndihmon Shqipërinë

UGJFA ndihmon Shqipërinë

Sot, studentët e Universitetit të Gjakovës organizuan homazhe dhe grumbulluan ndihma për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri.

Një grup studentësh të prirë nga Parlamenti i Studentëve i UGJFA- së, së bashku me Kryqin e Kuq dega në Gjakovë, i nisën ndihmat për Durrës.

Fotot e lajmit

tp-bottom