Rektori Nimani nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “EQREM ÇABEJ” në Gjirokastër

Rektori Nimani nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “EQREM ÇABEJ” në Gjirokastër

Universiteti i Gjakovës "FEHMI AGANI" dhe Universiteti “EQREM ÇABEJ” në Gjirokastër, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në fushat me interes për të dy universitetet. Marrëveshja u nënshkrua nga Rektori i Universitetit të Gjakovës Prof. Ass.dr. Artan Nimani dhe Rektori i Universitetit “EQREM ÇABEJ” në Gjirokastër Prof. dr.  Bektash Mema. U dakordua që nga tash të analizohen hapat dhe mundësitë për bashkëpunime konkrete dhe marrëveshja mos të mbet në letër.

Fotot e lajmit

tp-bottom