Rektori Artan Nimani priti drejtorin e ISSH Arsim Sinani

Rektori Artan Nimani priti drejtorin e ISSH Arsim Sinani

Në ambientet e Universitetit të Gjakovës Fehmi Agani rektori Prof.ass.dr. Artan Nimani me bashkëpunëtor priti në një takim pune drejtorin e Institutit për studime sociale e humanistike të Universitetit të Prishtinës, prof.Ass.Dr. Arsim Sinani. 
U ra dakord për një bashkëpunim ndërinstitucional në fushën e kërkimeve shkencore, konferencave, shkëmbimit të përvojave mes vetes. 
Aplikimi në projekte ndërkombëtare e rajonale do jetë fokusi mes Universitetit të Gjakovës Fehmi Agani dhe ISSH-së. Poashtu hulumtime e botime të pērbashkëta do jenë në qendër të bashkëpunimit.

Fotot e lajmit

tp-bottom