Doli nga shtypi libri "Esencat e mendimit letrar" i autorit Prof.Asoc.Dr. Besim Muhadri

Doli nga shtypi libri "Esencat e mendimit letrar" i autorit Prof.Asoc.Dr. Besim Muhadri

Sot në New York doli nga shtypi libri me studime letrare “ESENCAT E MENDIMIT LETRAR”, i shqiptaro-amerikanit,  profesorit të Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani', Prof.Asoc.Dr. Besim Muhadri.

Libri “Esencat e mendimit letrar” i Dr. Besim Muhadrit është rezultat i një pune disavjeçare të tij në fushën e studimit dhe trajtimit të temave të rëndësishme letrare, por edhe të veprave të autorëve të shquar të periudhave të ndryshme të letërsisë sonë. Prandaj, si i tillë, me plot të drejtë diç e thotë edhe autori në parathënie, ai mund t’u hyjë në punë jo vetëm studiuesve por dhe studentëve të letërsisë.

 

Fotot e lajmit

tp-bottom