Sesion informues “Promovimi i ndihmës juridike falas dhe ndërmjetësimit”

Sesion informues “Promovimi i ndihmës juridike falas dhe ndërmjetësimit”


Femrat Aktive të Gjakovës është duke implementuar projektin “Promovimi i Ndihmës Juridike Falas dhe Ndërmjetësimit” të mbështetur nga UNDP Kosova.

Në kuadër të këtij projekti, nesër më 12 Prill 2018 në ora 11:30 në objektin e Fakultetit të Edukimit, salla nr. 5 mbahet sesion informues për studentet e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”.

Të gjithë ata që janë të interesuar të mësojnë më shumë rreth ndihmës juridike falas dhe ndërmjetësimit si mënyrë alternative e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve janë të mirëseardhur.

Ju mirëpresim!

tp-bottom