Others

Title Document
Strategic Plan 2015-2020 Download
Zyrtari përgjegjës për pranimin dhe trajtimin e sinjalizimeve në UFAGJ Download
Kërkesa për financim - KD Download
Manual of use of the Anti-Plagiarism System - SAP for PROFESSOR Download
Construction Permit Decision - UFAGJ University Campus Download
Decision on the appointment of the Disciplinary Commission Download
Quality Assurance Activity Plan - ENG Download
Teacher's Manual - Virtual Classroom Download
Manual of use for professor at SMU Download
Decision on the establishment of the University of Gjakova "Fehmi Agani" Download
Signal Protection - SRB Download
Signal Protection - ALB Download
tp-bottom