Njoftim për Akademi Përkujtimore

Njoftim për Akademi Përkujtimore

UNIVERSITETI I GJAKOVËS “FEHMI AGANI” & KLUBI LETRAR “GJON NIKOLLË KAZAZI” GJAKOVË

ORGANIZOJNË

AKADEMI PËRKUJTIMORE

ME RASTIN E 90-VJETORIT TË LINDJES DHE 9-VJETORIT TË VDEKJES SË POETIT DHE PROFESORIT DIN MEHMETI

AKADEMIA MBAHET NË SALLËN E BIBLIOTEKËS “IBRAHIM RUGOVA” TË QYTETIT TË GJAKOVËS, MË 11.11.2019, NË ORA 11:00

PJESËMARRJA JUAJ NDERON JETËN DHE VEPRËN

E POETIT DHE PROFESORIT TË NDERUAR

 

ME RESPEKT

KËSHILLI ORGANIZUES

FTESA PËR AKADEMI

tp-bottom