Universiteti “Per Stranieri di Perugia” hap thirrjen për aplikime në kursin e doktoraturës në Shkenca Gjuhësie, Filologjike-Letrare dhe Politike-Shoqërore

Universiteti “Per Stranieri di Perugia” hap thirrjen për aplikime në kursin e doktoraturës në Shkenca Gjuhësie, Filologjike-Letrare dhe Politike-Shoqërore

Universiteti “Per Stranieri di Perugia” ka hapur thirrjen për aplikime për pranim në kursin e doktoraturës në Shkenca Gjuhësie, Filologjike-Letrare dhe Politike-Shoqërore, cikli XXXIX - 2023/2024, me seli administrative në Universitetin për të “Huaj të Peruxhias”.

Kursi është i ndarë në tre planprograme: Gjuhësi dhe mësimdhënie gjuhësore ( 3 vende), Filologji, letërsi dhe arte italiane ( 3 vende), diplomaci dhe bashkëpunim ndërkombëtar (3 vende).

Njoftimin (versioni anglisht dhe italisht) mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://www.unistrapg.it/conoscere-lateneo/amministrazione-e-organizzazione/bandi-di-concorso/dottorati-assegni-e-borse

Aplikimi në kursin e doktoratës duhet të dorëzohet përmes procedurës online të disponueshme në platformën e internetit PICA (Cineca) në adresën:

https://pica.cineca.it/unistrapg/dottorato39

Aplikimet për pranim në konkurs duhet të dorëzohen jo më vonë se ora 12:00 e mesditës, 19 shtator 2023.

Për më shumë informacion, ju lutemi shkruani në:  [email protected].

 

Article Gallery

tp-bottom