UFAGJ merr pjesë në punëtorinë e radhës të Projektit STAND

UFAGJ merr pjesë në punëtorinë e radhës të Projektit STAND

Sot, në punëtorinë e radhës të Projektit STAND, si përfaqësues nga UFAGJ, po marrin pjesë Prof.Ass.Dr. Laura Naka (Prorektore për Zhvillim Akademik dhe Ngritje të Cilësisë), Prof. Asoc. Dr. Kimete Canaj (Prorektore për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte) dhe MSc. Linda Dula Halilabazi (Sekretare e Përgjitshme).
Temë e këtij takimi është autonomia financiare dhe rritja e transparencës dhe llogaridhënies në Universitetet e Ballkanit Perëndimor. Universitetet partnere nga Kosova treguan për sfidat, nevojat dhe mundësitë për tejkalimin e tyre.

Article Gallery

tp-bottom