Ftesë për ligjëratë të letërsisë së mesjetës

Ftesë për ligjëratë të letërsisë së mesjetës

Në kuadër të ditëve të gjuhës gjermane,  Universiteti „Fehmi Agani“ Gjakovë ka ftuar profesorin e letërsisë gjermane Prof. Dr. Bernd Steinbauer nga Universiteti i Gracit të mbajë një ligjëratë për studentët e interesuar për letërsi si dhe  mësimdhënësit e gjuhës gjermane.

Tema e ligjëratës: “Letërsia e vjetër gjermane

Koha: 24 maj 2022 (e martë), në ora 14:00

Vendi: Rektorati, Salla e Senatit

Ligjërata do të mbahet në gjuhën gjermane me përkthim në gjuhën shqipe.

 

Jeni të mirëseardhur!

 

Article Gallery

tp-bottom