Asistenti i UFAGJ Mr. Kastriot Sada shkëlqen në Vjenë

Asistenti i UFAGJ Mr. Kastriot Sada shkëlqen në Vjenë

Asistenti Kastriot Sada, u paraqit si dirigjent në sallën e njohur të Vjenës” Das MüTh, ku dirigjoj dy vepra shqiptare: “Baresha” të Rexho Mulliqi/Gridi Kraja dhe “Në fillim të verës” të Kujtim Laro me Orkestrën Kamertale të Shkollës së Muzikës “Prenk Jakova” Gjakovë.

Pos kësaj paraqitje z. Sada, vizitoj edhe institucionet më me rëndësi të artit muzikor jo vetëm në Austri siç janë: MDW–Universität für Musik und darstellende Kunst Wien, ‘Vienna Boys’ Choir” Kori i Djemve të Vjenës si dhe Gjimnazin Muzikor të Vjenës.

tp-bottom