Mundësi punësimi - Thüringen

Mundësi punësimi - Thüringen

Careloop ju prezanton klientin tonë më të fundit spitalore i cili është e interesuar të punësojë infermierë në Kosovë.

Vendndodhja: Thüringen

Lloji i punëdhënësit: Spital

Përfitimet: Punëdhënësit kanë të drejtë për një pagë konkurruese, 26 ditë pushime me pagesë, programe të avancuara të trajnimit për karrierë dhe 30-40 orë javë të ndara në mënyrë fleksibile në 4 ose 5 ditë, në mënyrë që të mbani ekuilibrin e jetës suaj të punës.

Përshkrimi: I themeluar në vitin 1996, ky spital është pjesë e një strukture të madhe korporative që përfshin rehabilitimin dhe trajtimin, hotelet dhe spa që u japin pacientëve trajtim dhe shërim në një mënyrë të qetë dhe komode. Në total janë 190 shtretër që asistohen nga 100 punonjës.

Si kërkesë minimale, ky punëdhënës pret që kandidatët të kenë një diplomë infermierie 3 vjeçare, një nivel B1 të gjuhës gjermane (me certifikim ndërkombëtar), motivim për të jetuar në Gjermani dhe për të qenë të apasionuar pas asaj që bëjnë.

A është i interesuar ndonjë nga kandidatët me të cilët jeni në kontakt për të marrë një ofertë? Nëse po, ju lutemi na tregoni sa më shpejt që të jetë e mundur pasi ofertat si kjo skadojnë shpejt.

Kandidatët e rekomanduar do të përgatiten për intervistë nga një anëtar i stafit Careloop dhe do t'i paraqiten punëdhënësit menjëherë pas kësaj.

Ju ose mund t'i përgjigjeni këtij emaili ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Formë

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ju kujtojmë se kandidatët pa kërkesat mund të bashkohen në platformën tonë, të përfundojnë studimet e tyre infermierore ose gjermane dhe më pas të kenë qasje në oferta të ngjashme.

Për më shume informacione, drejtohuni tek Qendra për Zhvillim te Karrierës në Universitetin “Fehmi Agani” në objektin e Rektoratit.

 

tp-bottom