Njoftim për pushim për festë zyrtare

Njoftim për pushim për festë zyrtare

Në bazë të Ligjit nr. 03/L-064, për Festat zyrtare në Republikën e Kosovës, shpallet ditë pushimi:

E hënë - 2 Maj 2022 - Dita e Ndërkombëtare e Punës

E martë - 3 Maj 2022 - Festa e Bajramit të Madh, dhe 

E hënë - 9 Maj 2022 - Dita e Evropës

tp-bottom