Mundësi punësimi - Stadtroda

Mundësi punësimi - Stadtroda

Careloop ju prezanton klientin tonë më të fundit spitalore i cili është e interesuar të punësojë infermierë në Kosovë.

Vendndodhja: Stadtroda

Lloji i punëdhënësit: Spital

Përfitimet: paga konkurruese, mundësi për zhvillim profesional dhe personal, programe parandalimi rreth shëndetit dhe fitnesit, zbritje të punonjësve në shumë dyqane dhe evente online.

Përshkrimi: i themeluar në vitin 1848, ky spital numëron me më shumë se 100 vjet përvojë. Njihet si spitali më i mirë rajonal për trajtimin e Parkinsonit dhe për përgjegjësinë shoqërore ndaj shoqërisë dhe punonjësve.

Si kërkesë minimale, ky punëdhënës pret që kandidatët të kenë një diplomë infermierie 3 vjeçare, një nivel B1 të gjuhës gjermane (me certifikim ndërkombëtar), motivim për të jetuar në Gjermani dhe për të qenë të apasionuar pas asaj që bëjnë.

A është i interesuar ndonjë nga kandidatët me të cilët jeni në kontakt për të marrë një ofertë? Nëse po, ju lutemi na tregoni sa më shpejt që të jetë e mundur pasi ofertat si kjo skadojnë shpejt.

Kandidatët e rekomanduar do të përgatiten për intervistë nga një anëtar i stafit Careloop dhe do t'i paraqiten punëdhënësit menjëherë pas kësaj.

Ju ose mund t'i përgjigjeni këtij emaili ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Formë

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ju kujtojmë se kandidatët pa kërkesat mund të bashkohen në platformën tonë, të përfundojnë studimet e tyre infermierore ose gjermane dhe më pas të kenë qasje në oferta të ngjashme.

Për më shume informacione, drejtohuni tek Qendra për Zhvillim te Karrierës në Universitetin “Fehmi Agani” në objektin e Rektoratit.

 

 

tp-bottom