Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë dhe Shoqatës së Intelektualëve “Jakova”

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë dhe Shoqatës së Intelektualëve “Jakova”

Më 17 janar 2022 (e hënë), rektori i Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë, prof. ass. dr. Artan Nimani, i shoqëruar nga udhëheqësi i Zyrës për Marrëdhënie me Jashtë, z. Denis Spahija, nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Shoqatës së Intelektualëve “Jakova”, prof. dr. Ruzhdi Sefa.

Marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë dhe Shoqatës së Intelektualëve “Jakova”  fokusohet në organizimin e konferencave, simpoziumeve, seminareve, përgatitjen e projekteve kërkimore në kuadër të programeve të ndryshme, botimin e materialeve akademike dhe të informacionit për fusha të caktuara studimore dhe kërkimore, si dhe shkëmbimin reciprok të pedagogëve, kërkuesve dhe teknikëve për zhvillimin e aktiviteteve didaktike-shkencore.

Marrëveshja është konsideruar si një nismë e mirë për palët. Rektori Nimani dhe Kryetari Sefa, shprehën zotimin e tyre për jetësimin e kësaj marrëveshje në të mirë të studentëve, stafit akademik të UFAGJ-së si dhe aktiviteteve të Shoqatës së Intelektualëve “Jakova.

 

Article Gallery

tp-bottom