Vazhdojnë aktivitetet edukative në Universitetin tonë!

Vazhdojnë aktivitetet edukative në Universitetin tonë!

Studentët e vitit të III-të, të Fakultetit të Edukimit, të shoqëruar nga Mësimdhënësit e Lëndës "Metodologji e Arteve Figurative":Mr.Avni Pantina dhe Dr.sc.Shpresa Tolaj Gjonbalaj, vizituan Galerinë e Arteve të Kosovës dhe Muzeun Kombëtar të Kosovës në Prishtinë, ku u njohën nga afër me vlerat artistike e muzeale të këtyre institucioneve me rëndësi kulturore për Republikën e Kosovës.

Article Gallery

tp-bottom