Rektori Nimani dhe bashkëpunëtorët u pritën në Universitetin e Tel Avivit

Rektori Nimani dhe bashkëpunëtorët u pritën në Universitetin e Tel Avivit

Rektori i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” Prof. Ass. Dr. Artan Nimani, gjatë ditës së sotme vizitoi Universitetin e Tel Avivit. Aty u diskutua për identifikimin e mundësive të bashkëpunimit në mes dy universiteteve.

Rektori Nimani, në takim ishte i shoqëruar me Prorektoren për Çështje Akademike dhe Ngritje të Cilësisë Prof. Ass. Dr. Vjollca Dibra, Sekretaren e Përgjithshme Linda Dula Halilabazi dhe zyrtarin për marrëdhënie me jashtë z. Denis Spahija.

Znj. Bliman premtoi që do na njoftojë për mundësitë që do të shfaqen për bashkëpunim në mes dy universiteteve, dhe në këtë formë studentët dhe stafi i UGJFA-së dhe ai i Tel Avivit të jenë pjesë e këtyre mundësive.

Fotot e lajmit

tp-bottom