lajm

Konstituimi i Këshillave të Studentëve dhe Parlamentit Studentor

16/05/2019

Sipas planit dinamik të zgjedhjeve të studentëve 2019, në bazë të Rregullores për Zgjedhje të Studentëve dhe rezultateve të zgjedhjeve, sot në Universitetin e Gjakovës u bë konstituimi i Këshillave të Studentëve nëpër fakultete dhe i Parlamentit studentor.

Komisioni Qendror Zgjedhor dhe Prorektorja Prof. Ass. Dr. Mimoza Dushi uruan studentët për zgjedhjet dhe konstituimin e Këshillave dhe Parlamentit si dhe falënderuan ata për procesin e rregullt zgjedhor.