lajm

U mbajt sesion informues rreth thirrjes për aplikime në StartUP: Punëtoria e Sipërmarrjes Sociale

31/05/2018


Më 30 Maj 2018 në objektin e Fakulteti të Edukimit u mbajt sesion informues për të gjithë ata student të UGJFA-së që janë të interesuar rreth mundësisë për aplikim në “StartUP: Punëtorinë e Sipërmarrjes Sociale”.

Zana Cana nga Innovations Lab Kosovo i informoj studentët se çfarë është një sipërmarrje sociale, cilat janë format dhe mundësit për aplikim që të fitojnë deri në 5,000 euro grant për krijimin e ndërmarrjeve sociale, morri shembuj se si mund të zhvillohen produkte / shërbime që përmirësojnë komunitetin si dhe shumë tema tjera u hapën gjatë pyetjeve që studentët e interesuar bënin.

Për më shumë informata dhe kushteve të aplikimit shikon në linkun:
INFO

Afati për regjistrim në këtë punëtori është deri më 31 Maj 2018 dhe ju mund të aplikoni në linkun në vijim: 
APLIKO