lajm

Rektori Buza priti në takim ekpin e femrave të volejbollit të UGJFA

01/12/2017


Sot Rektori Buza priti në takim ekpin e femrave të volejbollit të UGJFA dhe njëherit i'u uroj suksesin e arritur për vendin e dytë në Turnirin e Volejbollit të organizuar nga Federata e Sporteve Universitare të Kosoves.

Ekipi që përfaqësoj UGJFA ishte:
  • Ardita Luma, kapitene e ekipit
  • Fjolla Plava
  • Edona Tafa
  • Shqipdona Tafa
  • Anila Abazaj
  • Afrore Plava
  • Bleona Syla
  • Elira Ibrahimi