lajm

Konkurs: Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më e mirë në Media

15/05/2017


Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit 05 Qershor 2017, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor hap (shpall) thirrjen për Konkursin: Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më i mirë në media. 

Ftohen të rinj, studentë, hulumtues, gazetarë dhe të gjithë ata që adhurojnë mjedisin, që përmes fotografive, eseve dhe artikujve të pasqyrojnë  gjendjen aktuale të mjedisit apo të prezantojnë perspektivën dhe skenarët si e shohin të ardhmen e mjedisit në Kosovë.

Konkursi