Mundësi punësimi - Berlin-Nikolassee

Mundësi punësimi - Berlin-Nikolassee

Careloop ju prezanton klientin tonë më të fundit spitalore i cili është e interesuar të punësojë infermierë në Kosovë.

Vendndodhja: Berlin-Nikolassee

Lloji i punëdhënësit: Qendra Geriatrike

Përfitimet: Paga konkurruese, trajnime të shpeshta, subvencione për Krishtlindje dhe pushime, 28 ditë pushime të paguara dhe seanca reagimi 360 gradë dhe planifikim pune.

Përshkrimi: Kjo qendër geriatrike fokusohet në kujdesin për të moshuarit në të gjitha nivelet e kujdesit. Ato ofrojnë kushte të rehatshme jetese për 70 pacientë me një kopsht të madh në oborrin e shtëpisë dhe një mjedis të qetë. Ato promovojnë aktivitetet shoqërore dhe integrimin e të gjithë pacientëve në komunitet.

Si kërkesë minimale, ky punëdhënës pret që kandidatët të kenë një diplomë infermierie 3 vjeçare, një nivel B1 të gjuhës gjermane (me certifikim ndërkombëtar), motivim për të jetuar në Gjermani dhe për të qenë të apasionuar pas asaj që bëjnë.

Kandidatët e rekomanduar do të përgatiten për intervistë nga një anëtar i stafit Careloop dhe do t'i paraqiten punëdhënësit menjëherë pas kësaj.

Ju ose mund t'i përgjigjeni këtij emaili ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Formë

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ju kujtojmë se kandidatët pa kërkesat mund të bashkohen në platformën tonë, të përfundojnë studimet e tyre infermierore ose gjermane dhe më pas të kenë qasje në oferta të ngjashme.

Për më shume informacione, drejtohuni tek Qendra për Zhvillim te Karrierës në Universitetin “Fehmi Agani” në objektin e Rektoratit.

 

 

 

 

 

tp-bottom