lajm

Hapja e thirrjes për aplikim në bursat Japoneze

28/05/2019


Njoftohen studentët e interesuar se Ministria e Arsimit për Shkencë dhe Teknologji së bashku me Ambasadën Japoneze, kanë hapur thirrjen për aplikim në bursat japoneze, për vititn akademik 2019/2020.

Të drejtë aplikimi kanë studentët baçelor dhe të diplomuarit për vazhdimin e studimeve master. Afati i fundit për aplikim është data 7 qershor 2019.

Për më shumë informata gjeni në materialet e bashkëngjitura.

Thirrja për aplikim 1

Thirrja për aplikim 2