lajm

Njoftim për Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës

10/04/2018


Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës, këtë vit organizon edicionin e 18-të me rradhë, i cili mbahet nga 09-20 korrik 2018 në hapësirat e kampusit të Universitetit të Prishtinës.
 
Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës sjell në Kosovë studentë nga rajoni, Evropa dhe nga e gjithë bota. Pra, gjatë periudhës së realizimit të kesaj Shkolle Verore, Prishtina shëndrrohet në nikoqir të shumë studentëve e profesorëve ndërkombëtar.

Edhe studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” kanë të drejtë të aplikojnë.
Data e fundit për aplikim 27 Prill 2018.

Për më shumë, ndiqni linkun e thirrjes për student:

Linku