Mundësi punësimi - Nordrhein-Westfalen

Mundësi punësimi - Nordrhein-Westfalen

Careloop ju prezanton klientin tonë më të fundit spitalore i cili është e interesuar të punësojë infermierë në Kosovë.

Vendndodhja: Nordrhein-Westfalen

Lloji i punëdhënësit: Qendra Geriatrike

Përfitimet: Paga konkurruese, të paktën 5 ditë trajnimi në vit të financuara nga punëdhënësi dhe 26 ditë pushime të paguara.

Përshkrimi: E themeluar në vitin 2013 dhe me 117 shtretër, kjo qendër geriatrike kujdeset për pacientët me demencë ose me nivele të larta të dëmtimit (niveli 4 ose 5 i kujdesit). Pacientët ndahen në grupe prej 12 vetash në mënyrë që kujdesi të jetë gjithmonë i personalizuar dhe me cilësi të lartë duke mbajtur një mjedis familjar në vendin e punës. Ekipet janë multikulturore me 5 kombësi të ndryshme aktualisht.

Si kërkesë minimale, ky punëdhënës pret që kandidatët të kenë një diplomë infermierie 3 vjeçare, një nivel B1 të gjuhës gjermane (me certifikim ndërkombëtar), motivim për të jetuar në Gjermani dhe për të qenë të apasionuar pas asaj që bëjnë.

Kandidatët e rekomanduar do të përgatiten për intervistë nga një anëtar i stafit Careloop dhe do t'i paraqiten punëdhënësit menjëherë pas kësaj.

Ju ose mund t'i përgjigjeni këtij emaili ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Formë

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ju kujtojmë se kandidatët pa kërkesat mund të bashkohen në platformën tonë, të përfundojnë studimet e tyre infermierore ose gjermane dhe më pas të kenë qasje në oferta të ngjashme.

Për më shume informacione, drejtohuni tek Qendra për Zhvillim te Karrierës në Universitetin “Fehmi Agani” në objektin e Rektoratit.

 

 

 

 

tp-bottom