Mundësi punësimi- Dresden

Mundësi punësimi- Dresden

Careloop ju prezanton klientin tonë më të fundit spitalore i cili është e interesuar të punësojë infermierë në Kosovë.

Vendndodhja: Dresden

Lloji i punëdhënësit: Qendra Geriatrike

Përfitimet: Paga konkurruese, 30 ditë pushime, skema e pensioneve të kompanisë, ekipet ndërdisiplinore dhe një gamë e gjerë e kurseve ndërdisiplinore.  

Përshkrimi: Ky punëdhënës ofron kujdes për të rinjtë dhe të moshuarit si një shtëpi pleqsh dhe si një kujdes ditor. Ata kanë afërsisht 360 shtretër dhe 110 punëdhënës. Janë të vendosura në një zonë urbane dhe janë të pajisura plotësisht me pajisjet më moderne të infermierisë. Ekipet janë të moshave të përziera dhe menaxherët dhe punonjësit kanë një marrëdhënie të ngushtë.

Si kërkesë minimale, ky punëdhënës pret që kandidatët të kenë një diplomë infermierie 3 vjeçare, një nivel B1 të gjuhës gjermane (me certifikim ndërkombëtar), motivim për të jetuar në Gjermani dhe për të qenë të apasionuar pas asaj që bëjnë.

A është i interesuar ndonjë nga kandidatët me të cilët jeni në kontakt për të marrë një ofertë? Nëse po, ju lutemi na tregoni sa më shpejt që të jetë e mundur pasi ofertat si kjo skadojnë shpejt.

Kandidatët e rekomanduar do të përgatiten për intervistë nga një anëtar i stafit Careloop dhe do t'i paraqiten punëdhënësit menjëherë pas kësaj.

Ju ose mund t'i përgjigjeni këtij emaili ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Formë

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ju kujtojmë se kandidatët pa kërkesat mund të bashkohen në platformën tonë, të përfundojnë studimet e tyre infermierore ose gjermane dhe më pas të kenë qasje në oferta të ngjashme.

Për më shume informacione, drejtohuni tek Qendra për Zhvillim te Karrierës në Universitetin “Fehmi Agani” në objektin e Rektoratit.

tp-bottom